[保養相關] 唔見左單, 請問怎樣可以check到Kingston SSD有無保養

唔見左單, 請問怎樣可以check到有無保養

Kingston 3K HyperX SSD 120GB , 99% 新, 閒置左, 應該仲有兩年多保養,  有盒就係唔左單

謝謝大家!!

push..................................

回覆 1# VictorSun

無單多數跟返出廠日期做保養

回覆 3# itpeanut

盒上 和ssd  都無 出廠日期做保養

回覆  VictorSun

無單多數跟返出廠日期做保養
itpeanut 發表於 2016-8-26 09:10

盒上 和ssd  都無 出廠日期

盒上 和ssd  都無 出廠日期
VictorSun 發表於 2016-8-28 19:30

有 serial no. check 到出廠日期的, 代理做唔做就第二個問題。

代理 唔知係邊間, 打熱線電話唔知得唔得, 要講国 語

代理 唔知係邊間, 打熱線電話唔知得唔得, 要講国 語
VictorSun 發表於 2016-8-30 00:00

Kingston 有景帝和聯強係正牌代理,應有貼紙.
但佢又有好多水貨 (自家代理), 點知邊個保?

還有 SSD 不同 ram, 沒有終生保養。

Kingston 有景帝和聯強係正牌代理,應有貼紙.
但佢又有好多水貨 (自家代理), 點知邊個保?

還有 SSD 不同 ...
eddychoy04 發表於 2016-8-30 00:09

有 5年 或時限, 較低為先, 我隻 99%  無用過....

有 5年 或時限, 較低為先, 我隻 99%  無用過....
VictorSun 發表於 2016-8-30 00:34

係咪想賣二手?