[購買問題] samsung 960 pro 512G HK$2899

海鮮坊出左價 samsung 960 pro 512G  HK$2899, 唔知有冇貨同有冇師兄入手?

等開箱包膠

呢隻同950 PRO比,溫度點?
想配NUC6i7kyk用, 但怕過熱

我大前日買左,跑分數字係高,但用落跟本同SATA 3既SSD無分別

RE: samsung 960 pro 512G HK$2899

我在森林訂左, 仲等緊出貨

我大前日買左,跑分數字係高,但用落跟本同SATA 3既SSD無分別
kan2816 發表於 2016-11-25 11:38

kan2816 發表於 2016-11-25 11:38

同我之前用 950Pro 一樣, 所以我賣左 950Pro 用返 850Pro.

同我之前用 950Pro 一樣, 所以我賣左 950Pro 用返 850Pro.
wingsit 發表於 2016-11-25 18:17

你賣左幾錢我取二手區穩穩

我覺得Ahci重快過nvme

點解返轉頭? 850Pro 快唔過 950Pro 吧?

點解返轉頭? 850Pro 快唔過 950Pro 吧?
java2 發表於 2016-11-27 21:56

850Pro 用落同 950Pro 全無分別, 但係當時 950Pro 賣價高過 850Pro, 同埋我唔覺得返轉頭.