[產品資訊] [Amazon 減價] *** 850EVO 1TB US$249.99

No thanks

果然三叔唔多受歡迎, 隔離一樣 TLC MX300 反應好呢度太多

100 : 250 ~ 0.4, 0.75 : 1 ~ 0.75
No, thanks

果然三叔唔多受歡迎, 隔離一樣 TLC MX300 反應好呢度太多

100 : 250 ~ 0.4, 0.75 : 1 ~ 0.75
No, ...
rabbit82047 發表於 2016-11-25 14:11

你試下三叔賣 99 睇下有冇反應。。。。

一個6折 1個得8-85折
又唔知國外有無得搞rma 寄番去,有人提才怪

又唔知國外有無得搞rma 寄番去,有人提才怪
dingo0 發表於 2016-11-25 14:15

森林買有事搵返佢地 CS 囉。
BTW, Samsung 有 RMA, 我香港買珍寶貨 840 PRO, 冇單珍寶話唔跟, 好在 US Samsung 都受 RMA。 不過我寄普通空郵差唔多一個禮拜都仲未寄到, 如果成功換到我會出 post 講返 RMA 去 US Samsung 流程。

三叔賣 99 有反應x 2

No, ...
rabbit82047 發表於 2016-11-25 14:11

因為呢隻唔係平太多...而MX300 真係平..

森林買有事搵返佢地 CS 囉。
BTW, Samsung 有 RMA, 我香港買珍寶貨 840 PRO, 冇單珍寶話唔跟, 好在 US Sa ...
foobar 發表於 2016-11-25 15:06

不過真係平太少 無咩吸引力

期待師兄出US Samsung  RMA 流程

不過真係平太少 無咩吸引力

期待師兄出US Samsung  RMA 流程
dingo0 發表於 2016-11-25 15:13

如果唔太介意要等嘅話,其實平10%已經夠抵
本地保養唔值10% 貨價

如果唔太介意要等嘅話,其實平10%已經夠抵
本地保養唔值10% 貨價
masseffect 發表於 2016-11-25 15:43

仲要最慘鋪頭所謂自保未必係保養, 佢都係代寄咋, 我斷估佢唔會幫你寄速遞囉。