和記打黎同我講128gb 6+有貨

之前登記果陣顯示話t9 plan開賣首三日有貨去中環出機

結果開賣第四日
今日朝早打黎話留左三部128金比我
依架插到一萬 完全蓋唔到張sim卡費
開封重要扣幾舊水或唔收
計返成本重貴過自己買機再上台 真係找鬼同你出

同5c一樣 擺係到滯銷啦

如果3打黎同我講128gb 6+有貨,我即刻衝
我真心想用6+ 128G

如果3打黎同我講128gb 6+有貨,我即刻衝
我真心想用6+ 128G
WAI2 發表於 2014-9-22 17:12

唔好玩 依架插水到咁
劏128gb用1gb plan都要每個月比成舊幾水
重貴過帶機上台

要比錢我就唔鬼用和記啦

我訂左三部大金128仲未有聲氣⋯⋯

好彩唔駛落訂,大不了唔L要。

我訂左三部大金128仲未有聲氣⋯⋯

好彩唔駛落訂,大不了唔L要。
淆底 發表於 2014-9-22 18:43

和記頭三日派新客都唔比舊客
我含家果7張sim卡夠期轉返去用人仔限速plan算

今晚3 都打比我, 有細16,64揀。。。。唸緊要唔要

via HKEPC Reader for Android

和記頭三日派新客都唔比舊客
我含家果7張sim卡夠期轉返去用人仔限速plan算 ...
lkh_214 發表於 2014-9-22 22:31

公平D, 我太太係舊客, 唔識SALES, 上網CLICK, DAY1 6+ 16G GOLD
佢地順順地NUMBER, 之後又再選續約先出

之前登記果陣顯示話t9 plan開賣首三日有貨去中環出機

結果開賣第四日
今日朝早打黎話留左三部128金比我
依 ...
lkh_214 發表於 2014-9-22 17:10

如果CORP客, 叫SALES DHL比你, 希望你明我講乜, 如果指定地點拎, 就無計

公平D, 我太太係舊客, 唔識SALES, 上網CLICK, DAY1 6+ 16G GOLD
佢地順順地NUMBER, 之後又再選續約 ...
df7 發表於 2014-9-22 22:38

我都係3長年舊客、只做過一次3q pass、上星期四晚就收到sms叫我首日出機

via HKEPC Reader for Android

今日又打黎問我要唔要 唔要既比其他人