有無CHING同SmarTone續左約?

我2年前出既iPhone5 plan 10月1到期
我想問續約係唔係比番5GB我 但5GB之後就要收錢?
我上佢個網check續約費係 $217 準唔準 ?

為何唔打上CS問?

為何唔打上CS問?
cpk 發表於 2014-9-23 23:15

CS LEE幾日等20分鐘 都冇人聽

我2年前出既iPhone5 plan 10月1到期
我想問續約係唔係比番5GB我 但5GB之後就要收錢?
我上佢個網check續約費 ...
nelson 發表於 2014-9-23 23:14

我續左都係呢個價不過係CS打比我叫續

是~ 我216 [email protected]@
turth 發表於 2014-9-24 11:03

係咪得番5GB? 之後會上唔到網 ?

回覆 2# cpk

我都試過打上去問幾時完約個D 野... 跟住佢就好似有線咁玩你...

攞曬個人資料次後話佢地睇唔到個到期日...

要自己上網查返個到期日...

之後搞完一大輪之後查到都唔好咁開心住, 佢地會好巧妙地突然間改左你個到期日...

例如: 你本身睇到 4號到期, 佢會計好曬一般轉台要2日咁, 佢去到月底30號改左個到期變成2號,

所以你就無法轉走去其他台, 自動續左約. 而且係唔會有任何email, sms, 電話話比你知你已經續左約....

問心, Smart Kone 個網ok , 無咩問題, 但多左好多廣告電話, 最唔掂係完全無CS 可言...

所以我話過一世都唔會用3 同 smart kone

回覆 7# philipsphilips
我完約都會停數記

回覆  philipsphilips
我完約都會停數記
cpk 發表於 2014-9-24 11:35 AM

師兄, 準備轉邊間? 我10月中都到期, 不過之前就續咗約, 216元一個月, 吾洗要交38蚊雜費, 不過行政費就吾知洗吾洗比. 就算轉去第二個台, 又都係要收幾十無呢頭雜費, 加埋可能仲貴個呢個價. 最衰就係我响數記訂咗IPHONE. 但宜家個價抄吾起, 諗住撻訂, 吾要五舊水, 吾知仲可吾可以用番216個價續約?