儲值卡

請問各位師兄而家用緊咩儲值卡同響邊度買?
SMT $48張而家淨係可以拎得一個CODE好似唔多化算

SMT $48張而家淨係可以拎得一個CODE好似唔多化算 ...
E46RON 發表於 2014-9-25 10:39

3HK had $10 SIM in SSP

but I dunno you can get code

咁響SSP街邊買既卡會唔會平過響電話商門市買架?

3HK had $10 SIM in SSP

but I dunno you can get code
mouseman 發表於 2014-9-25 11:01

$ 10 好似唔夠玩 ? 如果炸sms 一日send 10幾個....

剛買了一張十蚊是3hk的,都係收唔到code
已試了另一張3hk月費卡及中聯通一咭雨號都係收唔到code,smt果張就收到已到上限

已試了另一張3hk月費卡及中聯通一咭雨號都係收唔到code,smt果張就 ...
kenneth1689 發表於 2014-9-25 12:32

SMT最平係唔係$48?

已試了另一張3hk月費卡及中聯通一咭雨號都係收唔到code,smt果張就 ...
kenneth1689 發表於 2014-9-25 12:32

我都買左$10果D,係收到的,不過真係收得好慢

SMT $48張而家淨係可以拎得一個CODE好似唔多化算 ...
E46RON 發表於 2014-9-25 10:39

點解淨係可以拎一個code?

via HKEPC Reader for Android

點解淨係可以拎一個code?

via HKEPC Reader for Android
hung2k 發表於 2014-9-25 13:17

第一次就中左,再SEND 都拎唔到啦

我都買左$10果D,係收到的,不過真係收得好慢
ckc0919 發表於 2014-9-25 13:09

thx...........