賣smartone iphone 6 plus 128 金quota

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

其實依家仲有無人可以搵到人,又可以全數拎返訂金??
之前好多人都肯收返200或300就算

而家好多間都可以上台即出機LU

原先我已付 $500, 所以大家一齊去出機, 你就退 $500 訂比我
whatsapp : 66267725
tc416 發表於 2014-10-29 11:03

如果有人願意比 $8588 比你 (即係你收番$500訂金), 凈係要部機, 你自己食番個 plan, 你會唔會制 , 如果你制, 咁你你收番$500訂金的機會就好大啦

如果有人願意比 $8588 比你 (即係你收番$500訂金), 凈係要部機, 你自己食番個 plan, 你會唔會制  ,  ...
aleck_choi 發表於 2014-10-29 11:39

好橋 !

如果有人願意比 $8588 比你 (即係你收番$500訂金), 凈係要部機, 你自己食番個 plan, 你會唔會制  ,  ...
aleck_choi 發表於 2014-10-29 11:39

大把人肯啦, 肥花好多人賣緊台機大金128 $9xxx

如果係咁, 佢一早劏左部機都唔只8088啦, 駛鬼原價賣俾人賺, 佢擺明唔想要plan。

如果係咁, 佢一早劏左部機都唔只8088啦, 駛鬼原價賣俾人賺, 佢擺明唔想要plan。 ...
hkmodel2000 發表於 2014-10-29 12:43

就係知佢唔想硬食個超貴 plan, 只係想知有邊個咁豬兜者

upupup