有外國人放 apple watch 開機需多少時間的影片

https://hk.lifestyle.yahoo.com/% ... 9%87-025457227.html;_ylt=AkCAIdbc3rd7tmC.I8lMGCbjTGRH;_ylu=X3oDMTE2aWljYXR0BG1pdAMEcG9zAzkEc2VjA01lZGlhQkNhcm91c2VsTWl4ZWRMUENB;_ylg=X3oDMTBmaG90YXE3BGxhbmcDemgtSGFudC1ISw--;_ylv=3

開機足一分鐘, 開 apps 就十多秒, 香港買/抄家好自為知啦

比起Moto 360只需35秒開機,Apple Watch要1分10秒開機真係好慢
唔知LG G Watch and Samsung Gear Live開機要幾耐呢?

比起Moto 360只需35秒開機,Apple Watch要1分10秒開機真係好慢
唔知LG G Watch and Samsung Gear Li ...
rw1219 發表於 2015-4-21 15:10

可能果粉唯有安慰自己話盡量唔熄機及少D開 apps 咪得喇

“hey, 有幾可要開機丫”
“功能多啲就緊開機耐啲架啦”

via HKEPC Reader for Android

“hey, 有幾可要開機丫”
“功能多啲就緊開機耐啲架啦”

via HKEPC Reader for Android ...
rocky 發表於 2015-4-22 00:05

“功能多啲就緊開機耐啲架啦”, apple watch 的功能多得過 iPhone, 所以它開機慢過 iphone, 回應真一流

一定係做假,假片,生果產品冇可能會慢

講真,呢類產品除左第一次開機之外,真係好小又關機之後再開機。
就好似電話一樣,買返黎真係無關過機,除左hang機之外!

講真,呢類產品除左第一次開機之外,真係好小又關機之後再開機。
就好似電話一樣,買返黎真係無關過機,除 ...
rw1219 發表於 2015-4-22 12:43

如果係電話及可換電的款式, 我覺得 CH 永遠唔飾機都無問題的, 大不了舊電打柴換個舊新的, 但對於唔可以換電的電話或手表, 永遠著機唔熄, 請問舊電打柴, 你打算點, 唔好話舊電永遠長用起碼都用兩年咁的廢話, 或者舊電未打柴, 你已換手機或手表咁的廢話, 仲要記住手表電容量細, 起碼要日日差, 甚至大半日就要差, 它的壽命一定比手機電短的

如果係電話及可換電的款式, 我覺得 CH 永遠唔飾機都無問題的, 大不了舊電打柴換個舊新的, 但對於唔可以換 ...
aleck_choi 發表於 2015-4-22 14:05

照你咁講,iPhone, iPad, Tablet, Samsung S6果類東西咪要次次用完or日日關機?

真係真心講mobile真係大約用一至兩年左右就換。而且就算Android Wear, Apple Watch or pebble,
我諗無人會一直使用兩三年唔換!就算有都好小數。

講真,唔好為反而反啦!客觀d好。講差電,Android Wear都唔見得唔駛日日差電!

....真係真心講mobile真係大約用一至兩年左右就換。而且就算Android Wear, Apple Watch or pebble,我諗無人會一直使用兩三年唔換!就算有都好小數。
rw1219 發表於 2015-4-22 14:26

照呢位 CH 咁講, 三星蘋果公報手機換電價格真係多舊魚, 根本無用家會換電, 舊電未打柴, 他們已換手機喇, 所以換電多少錢根本無人會理會, 除非係D買左二手機的人先會去換電