鐵定香港無回鄉証IR

hi,

今年會接受香港身份證、澳門身份證,港澳通行證 、台灣居民通行證、澳門居民身份證,國際旅行證件。

咁無回鄉証,港人只有香港身份證 + 國際旅行證件 即是2次機會, 少一次. (非鄭中基計)

咁4家店, 是否2 x 4 = 一人有8次抽?

回覆 1# goconnect

七左,用左回鄉證添

hi,

今年會接受香港身份證、澳門身份證,港澳通行證 、台灣居民通行證、澳門居民身份證,國際旅行證件。

...
goconnect 發表於 2015-9-14 14:55

你可能開心得太早了, 你如果有睇英文版就知護照佢係寫"for international visitor", 分分鐘係得一次
同埋身份證似乎一定要入埋括號了

你可能開心得太早了, 你如果有睇英文版就知護照佢係寫"for international visitor", 分分鐘係得一次 ...
joetcw 發表於 2015-9-14 15:01

25號用左BNO希望有得拎

今年IR應該得一注
鄭中基都應該成歷史
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你可能開心得太早了, 你如果有睇英文版就知護照佢係寫"for international visitor", 分分鐘係得一次 ...
joetcw 發表於 2015-9-14 15:01

我會用中文版入IR~ 因為中文無講明"for visitor"

所以我E舊每店2次即是8次

我會用中文版入IR~ 因為中文無講明"for visitor"

所以我E舊每店2次即是8次 ...
goconnect 發表於 2015-9-14 15:18

我用BNO時都係中文IR,無寫住限遊客
但今年證件號碼可以重用咩
竟然每間舖計咁得意

白紙黑字A123456不行了, 水尾可以玩下既

鄭中基 點解?

鄭中基 點解?
$foo 發表於 2015-9-14 15:25

我都想知, 上年不在港, 玩唔到IR...