同樣係選擇咗IR嘅師兄麻煩請進

唔似其他師兄咁好彩,搶到大玫瑰金....小弟只係得細細部16GB玫瑰金兩部

咁我想問各位師兄,根據你哋嘅經驗
當日我要幾點去到?
洗唔洗排好耐隊?
喺指定時間內去到,並且對齊資料之後係唔係一定有機攞?
如果我要放機的話,我要去邊度放比較好?現場放?

麻煩各位師兄嘅回覆

唔似其他師兄咁好彩,搶到大玫瑰金....小弟只係得細細部16GB玫瑰金兩部

咁我想問各位師兄,根據你 ...
chromechan 發表於 2015-9-16 01:34

0800-0830 到就得
最早果批多人等但都唔會太耐
排隊有藍精靈同你對資料 一定有得拎
放機因人而已

當日我要幾點去到? >> 早拿機早放 , 價普遍高於之後兩三個小時 , 睇你想排到咩位置而幾點到
洗唔洗排好耐隊? >>當日早上一定非常多人 , 耐唔耐睇你排第幾
喺指定時間內去到,並且對齊資料之後係唔係一定有機攞?>>所有都岩没理由唔俾機你
如果我要放機的話,我要去邊度放比較好?現場放? >>> 南先達北華強 ,現場都得 , 睇自己估炒價行情

灰過太空灰
西價時間

回覆 4# Matthew1991314

你咁樣叫灰過太空灰

咁我朋友點算

晏晝4點幾,細銀16G

回覆  Matthew1991314

你咁樣叫灰過太空灰

咁我朋友點算

晏晝4點幾,細銀16G ...
chromechan 發表於 2015-9-16 07:26

咁我細妹晚上7點半細機叫什麼?

回覆 6# akitohk

拿拿拿,講埋顏色好喎

因為銀色

回覆  akitohk

拿拿拿,講埋顏色好喎

因為銀色
chromechan 發表於 2015-9-16 07:39

都係細銀16
(其實開頭金銀灰差不了多少錢)
上年我第一日放機三色同價, 今年係可能RG高少少

另, 師兄想搶頭淡湯應該7點尾前到, 應可以早少少排定隊

akitohk 發表於 2015-9-16 07:31

我都係細銀晚上7點30

via HKEPC Reader for Android

akitohk 發表於 2015-9-16 07:31

通常中午前最好價,下午開始回落,入夜停收或極西價
我仲有兩部AOS大粉紅16(9月25-10月3)
最好9月25朝早送黎(發夢中)