有冇人cut左,但比apple番生?

硬食細機

any proof? After self initiated order cut, you receive an email from apple regarding the cancellation of the order. I don't think apple will dare to undo customer order cancellation.

Cut機後,capture 圖, 就冇可能硬食

我就係冇cap圖
一部細粉64,一部大粉128
上星期諗左好耐,cut唔cut
因為依個ac有我謂一一部大粉128,我印象等別深刻
最後決定cut,好記得諗左幾秒,最後cut左,寫住已取消
點知今晚收到email, 細粉64 sf發貨。。。
大粉128 變PI,我即刻再cut埋大粉
真係比apple玩死
我總共用左6個ac買iphone,其它cut左都冇番生
係得一個ac係咁

嚇死我, 即check返d email, 除左2張單, 全都在今日收到取消通知email

我就係冇cap圖
一部細粉64,一部大粉128
上星期諗左好耐,cut唔cut
因為依個ac有我謂一一部大粉128 ...
alex_5111 發表於 2015-10-8 22:39

原來有人同我一樣

cut 單果日無收 email 都覺奇怪原來係咁

我2號cut, 6-7號先收email

硬食細機
alex_5111 發表於 2015-10-8 21:37

師兄唔好得個UP字波,我啲細粉16全部CUT晒有晒EMAIL,另外兩部大粉128無限PI都比我CUT埋
蘋果唔會賤格到咁既,邊有可能你主動CUT左跟住蘋果又主動幫你番生呀,咪人嚇人啦
係咪炒得太多搞唔清楚自己有邊啲機未CUT呀
定係你呢種CUT法係比動式CUT單?我係手動入去APPLE官網CUT單既,唔係比APPLE無啦啦CUT單個隻模式

師兄唔好得個UP字波,我啲細粉16全部CUT晒有晒EMAIL,另外兩部大粉128無限PI都比我CUT埋
蘋果唔會賤格到咁 ...
Whosyourdaddy 發表於 2015-10-8 23:52

唔係,我全部人手cut
我cut個日仲double check,每個account都login左2次,睇著寫住已取消
我自己收到shipped既email都嚇左跳
我真係得一個ac係咁,其它都冇事

咁你仲唔打上去800刁到佢退貨兼屈coupon?