想keep住個number做飛線

本身有個號碼用左好多年,用緊3仔的,已經完約,
因為屋企多左張csl 4G 卡,
所以3仔嗰張只想keep 番個號碼用黎飛線落張csl 度,
有咩計呢?

SUN MOBILE 月費計 $408/年 , 我都係咁飛線 ! 當然 好似啲 充值可以再平啲 . . .  不過 感覺有啲煩 ! 所以冇咩留意 , 要等其他師兄 俾料

SUN MOBILE 月費計 $408/年 , 我都係咁飛線 ! 當然 好似啲 充值可以再平啲 . . .  不過 感覺有啲煩 ! 所以 ...
killer_queen 發表於 2016-4-21 17:01

請問飛線有無話計通話分鐘架?

請問飛線有無話計通話分鐘架?
maraprmaymay 發表於 2016-4-21 20:24

冇!

冇!
killer_queen 發表於 2016-4-21 20:53

咁我而家係咪應該先將我嗰個3號碼轉去sun mobile先,當轉好就可以直接飛線

咁我而家係咪應該先將我嗰個3號碼轉去sun mobile先,當轉好就可以直接飛線 ...
maraprmaymay 發表於 2016-4-21 21:00

唔諗 儲值咭果啲 , 就"係" !

唔諗 儲值咭果啲 , 就"係" !
killer_queen 發表於 2016-4-21 21:02

充值嗰啲你話有啲煩,請問點解煩嘅?

充值嗰啲你話有啲煩,請問點解煩嘅?
maraprmaymay 發表於 2016-4-21 21:03

有期限 又要留 咭主證明 . . . .

回覆 8# killer_queen

卡主證明即係咩野?身份證嗰啲?

打去 3 仔CS 轉PLAN, 我都係呢個原因想KEEP NUMBER, $28/月 ONLY.