和記3g電話Plan, 有冇師兄用.(join 左plan update啲詳情 26/5)

收到和記offer, 68大洋 3g 7.2mbps 4GB fup, 轉台多2GB.

佢嚟個3g plan到底 係收 h+ , h , 3g?????  

---------下面為26/5 update--------
個plan 原價係88 和記寬頻用戶減20, 簽24個月, sales 可以幫手申請免18行政費。7.2Mbps 4g fup 轉台多2g, 但個2g 要自行每月提取先可以用。

不可用於wifi 蛋, pad, 但可以手機hotspot.
嚟個plan 係和記寬頻出既唔係3hk, 所以打上3係冇春的。

回覆 2# auka1222

理由好簡單, 個sale答唔到我, 咪上網睇下有冇師兄用梗.

3仔 h+都叫Load到野, h, 3g 就真係恩公豬.

68 唔洗18? 咁平!?

68 唔洗18? 咁平!?
學生一名 發表於 2016-5-22 23:49

等我明天問下靚女SALE同唔同我做先

等我明天問下靚女SALE同唔同我做先
xperiac2014 發表於 2016-5-22 23:57

I WANT TOO.. so much, Pls PM if she have.

I WANT TOO.. so much, Pls PM if she have.
wingthomas 發表於 2016-5-23 16:49

問左,佢話冇.......

但最後sell左我另一個靚plan

回覆 8# xperiac2014

講嚟聽下, 我又八下

回覆  xperiac2014

講嚟聽下, 我又八下
oo0t0oo 發表於 2016-5-24 08:40

$88月費  $0機價俾部5.5吋,1080p,雙卡,金屬機身,指紋解鎖,3GB Ram,32GB ROM

我又八下你$68PLAN是什麼CODE可以嗎?!