想問無限4g plan最抵係邊間?

如題。
話說本身用緊csl 279$ 10gb plan, 有cs打嚟話加多$150有無限4g上網($429)。但我看到有其他人討論說csl $404已經有無限4g上網。及smartone $355亦有無限4g上網。

撇除價錢我亦希望知道整體質素如何。會不會很快便有fup 公平使用條約,令速度變龜。。。

多謝解答

via HKEPC Reader for Android

如題。
話說本身用緊csl 279$ 10gb plan, 有cs打嚟話加多$150有無限4g上網($429)。但我看到有其他人討論 ...
himegoto 發表於 2016-8-11 00:47

可以買儲值卡試下實際嘅表現先 收得唔好的話幾平都盞搞
btw, smt 有$355無限4G? 已包隧道費?

^
上述兩個價錢我都不敢肯定,只是在discuz打邊看到有人講
smartone那個好像是舊plan用了很多年。其實轉會的話可能申請不到吧
所以我才想了解用緊4g無限上網的師兄們是什麼價錢和質素如何

via HKEPC Reader for Android

數仔越用越差,不過個別地方快,
但係個區流量供應小,就會限住限住。

如題。
話說本身用緊csl 279$ 10gb plan, 有cs打嚟話加多$150有無限4g上網($429)。但我看到有其他人討論 ...
himegoto 發表於 2016-8-11 00:47

cmhk $106已經有無限4G上網...

cmhk $106已經有無限4G上網...
boot 發表於 2016-8-11 11:28

Ching 可否pm無限plan$108,謝謝

回覆 5# boot

求分享,謝謝。

Ching 可否pm無限plan$108,謝謝
wtswts33 發表於 2016-8-12 11:21

ok,pls ching check pm,thx...

回覆  boot

求分享,謝謝。
Keka0652 發表於 2016-8-12 11:29

ok,pls check pm,thx..

回覆 9# boot

求pm thanks !!