有無師兄試過台灣買水貨 NAS?

想買個 Synology 1812+,香港行貨要 $10800,台灣郵購連匯差運費 $8500 就可以,有無師兄試過咁做?如果有壞,比錢漢科整唔整?

回復 1# martyyau

I bought 1812+ from Taiwan in March at around HK$8,200. So far so good!

回復  martyyau

I bought 1812+ from Taiwan in March at around HK$8,200. So far so good!
Computer_Slave 發表於 25-5-2012 15:10

咁期實師兄覺得無保養係唔係問題?

唔怕一萬,最怕萬一!

回復  martyyau

Computer_Slave 發表於 2012-5-25 03:10 PM

師兄, 有冇購買資料可以給我?  我响YAHOO拍買網搵吾到?

想買個 Synology 1812+,香港行貨要 $10800,台灣郵購連匯差運費 $8500 就可以,有無師兄試過咁做?如果有 ...
martyyau 發表於 2012-5-25 03:06 PM

師兄, 有冇購買資料可以給我?  我响YAHOO拍買網搵吾到?

咁期實師兄覺得無保養係唔係問題?
martyyau 發表於 2012-5-25 22:34

成皮野,無保養都幾勇。幾百蚊就無所謂啦~

漢科保養要對 serial number

太大風險, 有問題寄返去好貴

太大風險, 有問題寄返去好貴
so-net 發表於 2012-5-27 00:11

同意, 如果唔係依個問題我都想係台灣買