[操作疑難] 部213j file staion一打開係咁搜尋

部213j file staion一打開係咁搜尋
搜尋成個鐘都係咁搜尋打唔開
用緊dsm 5.0 firefox 33.0.2
轉用ie 11都係咁
系統狀況佢話自己正常

* 去control panel-> shared folder有無folder share??
* 樓主有無mount remote folder?
* 開Storage Manager,睇下有無Volume……

* 去control panel-> shared folder有無folder share??
* 樓主有無mount remote folder?
* 開Storage Man ...
tingcrab 發表於 2014-11-5 01:28

第一二項唔識睇
第三重有空間

回覆 3# luilui60

我意思係d share folder重有無健在,你有無係NAS度再mount(map)其他drive?

你乜都唔識既話,forumc兄好難幫到你……

回覆  luilui60

我意思係d share folder重有無健在,你有無係NAS度再mount(map)其他drive?

你乜都唔識 ...
tingcrab 發表於 2014-11-5 08:58

唔識搞成個nas都重置過
咩都冇晒但係file station都係咁load
但用第二部電腦入就冇再load可能windows 7設定問題
應該點搞呢?

回復 5 #luilui60

你乜都話唔識,咁此post已完,無再可以討論的地方。

唯一建議找S記tech support…

via HKEPC Reader for Android

回復 luilui60

你乜都話唔識,咁此post已完,無再可以討論的地方。

唯一建議找S記tech support…

via HK ...
tingcrab 發表於 2014-11-8 01:30

搞左幾日 原來係卡巴防毒當廣告block左現在無事了