新機入手

雖然部 N54L 都講到爛,但係總算有機會特價入手
今日去宅急便收貨,多謝日本朋友協助購買,真係抵到爛
遲 D 去完旅行返香港慢慢開箱玩(希望唔會忍唔住係日本開咗

我如果拎8kg 番香港會俾人殺..
QUOTA 一早有人用唒

又 ,幾錢 ?

講到爛 .... 抵到爛, 頭尾呼應

我如果拎8kg 番香港會俾人殺..
QUOTA 一早有人用唒

又 ,幾錢 ?
iamfish 發表於 2015-2-13 22:38

因為我係 Star Alliance Gold member,所以坐 ANA economy 都可以 23KG x 3.....基本上無乜野係帶唔到返香港(我連 Le Creseut 煲都照走水貨 )

BTW,我連埋朋友代寄俾我既郵費(因為賣方唔會送酒店),我都係俾萬五 Yen 左右,仲平過部 cheap 雞 2-bay S/Q 記啦

因為我係 Star Alliance Gold member,所以坐 ANA economy 都可以 23KG x 3.....基本上無乜野係帶唔 ...
fakeman 發表於 2015-2-13 23:14

強! 堅抵玩
係唔送酒店最煩 .. 唔係都可以唸下

強! 堅抵玩
係唔送酒店最煩 .. 唔係都可以唸下
iamfish 發表於 2015-2-13 23:25

無錯,唔送酒店係煩,另一煩係 PG 果邊貨品 < 15K 既話連信用卡都唔收要銀行過數,你搵到人肯借地址都應該搵唔到人解決俾錢既問題....

係"亞媽信"買,唔駛煩,比pg貴少少

可以用fromjapan代購

無錯,唔送酒店係煩,另一煩係 PG 果邊貨品 &lt; 15K 既話連信用卡都唔收要銀行過數,你搵到人肯借地址 ...
fakeman 發表於 2015-2-14 02:21

我都係睇番底版 CPU 算,反正其他料都齊

係"亞媽信"買,唔駛煩,比pg貴少少

可以用fromjapan代購
kofz 發表於 2015-2-14 08:06

Amazon 比 PG 貴成 6000 Yen 喎,唔叫少少啦.....

呀,剛發現亞馬迅減價中,有興趣既師兄又可以出手喇