有無辨法一路 stream ,一路 ftp

想在 pc 一路stream 一路 ftp去nas,可以做到嗎?

用FTP client 連去FTP send files 同時開streaming server ?
可以multi task 應該行到

你又問埋哂啲好無謂嘅問題……

同時間開ftp, webdav得唔得?
同時間開dl station, windows開個file得唔得?
同時間係pc開個icq丶msn得唔得?
同時間開大同開細得唔得?
同時間情人節同新年撞埋得唔得?

喂,好心你諗下個問題係咪真係有問題先,唔好是但吹水開post當討論吖……你已經唔係一次半次而係一而再再而三咁問啲好無技術性問題……

via HKEPC Reader for Android

你又問埋哂啲好無謂嘅問題……

同時間開ftp, webdav得唔得?
同時間開dl station, windows開個file得唔得 ...
tingcrab 發表於 2015-2-15 10:41

師兄好對唔住,我向你致萬二分歉意!I am sorry to hear what  you say x12,000 times !

想在 pc 一路stream 一路 ftp去nas,可以做到嗎?
rebmup 發表於 2015-2-15 07:56

師兄試左唔得?
如果未試,不如師兄講下你認為唔得既原因

師兄試左唔得?
如果未試,不如師兄講下你認為唔得既原因
pandahk 發表於 2015-2-15 23:45
其實我原來意思係 只開一個app  ,就可以做哂兩樣野!

不過可能我詞不達意啦!

不過可能我詞不達意啦! ...
rebmup 發表於 2015-2-16 05:09

explorer.exe

咁點解你想一個APP去做兩樣野先?PC點解唔接用CuteFTP/Filezilla去ftp,睇片就直接用explorer開個file就算?最甚者直頭連ftp都唔用,直接用explorer打個path \\192.168.0.2\share去做存取就算?

ps:你唔係第一次詞不達意了,希望你post文前,用一個別人的心再細心讀一下自己想表達係乜。唔好成日諗到d神野就開post,當幫忙丫好不好?

tingcrab Ching

I am sorry to know you are so angry.

Hope u have a Happy CNY and would never be  grievance again.

不過可能我詞不達意啦! ...
rebmup 發表於 2015-2-16 05:09 AM

真係幾詞不達意...
我理解成 電腦駁nas ,可唔可以一路stream 同一路ftp...