~請推薦~ 想買部 NAS 及 CCTV CAM

想請教各位CHING,小弟因賓賓姐姐就到,想買部NAS錄3枝CAM,請各位推薦一部NAS及CAM,唔該~

如CAM要720P及24小時錄影,要多少空間?

想請教各位CHING,小弟因賓賓姐姐就到,想買部NAS錄3枝CAM,請各位推薦一部NAS及CAM,唔該~

如CAM要720P及 ...
wa2000 發表於 2015-2-15 14:09

你確認只係錄,冇其他用途 ?
咁玩法比起 nvr 貴得多,係好多咁 ..

利伸 : 手上有正版 syno 4 cam key

CHING,咁NVR咩價位?

因為我見Asustor 4 bay最平都係~$2k

3支CAM的話
去"金的士",佢地買IP CAM + QNAP NAS有送license
慳返買license錢去買支好CAM吧

NAS方面,入門的是但一款都夠玩.....

3支CAM的話
去"金的士",佢地買IP CAM + QNAP NAS有送license
慳返買license錢去買支好CAM吧

NAS方面,入 ...
wa124 發表於 2015-2-15 15:00

送 license 咁好?雞 cam 都有定 vivotek 之類?

CHING,咁NVR咩價位?

因為我見Asustor 4 bay最平都係~$2k
wa2000 發表於 2015-2-15 14:51

nvr 淘 x 幫倒你

回覆 5# iamfish

雞都有!
唔知而家仲有冇

(Sent from HKEPC iPhone app)

回覆  iamfish

雞都有!
唔知而家仲有冇

(Sent from HKEPC iPhone app)
wa124 發表於 2015-2-15 19:37

如果佢長做又多個 s 唔爭氣既理由 (誤)
但係都好屈,一條 key 好貴

如果佢長做又多個 s 唔爭氣既理由 (誤)
但係都好屈,一條 key 好貴
iamfish 發表於 2015-2-15 19:48

堅貴~ 不過S現跟NAS有2條key,咁樓主要3支IP Cam,買多單支license就OK!咁冇咁傷~

(另一位正版4 Cam license用戶路過~)

回覆 8# iamfish

好似係得佢一間有送,可能係之前代理送比佢地