[測試] [QNAP] QTS4.2.x集中討論區-今次試Video Station V5.0.0

流出:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2204171&extra=page%3D1

Photo Station
QTS UI with all ICON
Volume Snapshot測試
Container Station (Docker + LXC)
UI 再更新了....
Video Station小試 - 字幕功能強化
Video Station V5.0.0 搶先試

是咁的
剛剛終於收到QTS4.2.0 Alpha testing的img
咁就快快手更新黎試下先!
UI係靚仔左既!

螢幕快照 2015-02-25 上午3.43.55.jpg

Login畫面

螢幕快照 2015-02-25 上午3.44.16.jpg

QTS Desktop,好睇過之前!
但有d Icon 唔見了,可能因為係測試版未完成的關係

螢幕快照 2015-02-25 上午3.44.27.jpg

Main menu and dashboard
Main menu比以前清楚好多!一目了然
Dashboard粒制改左上頂,方便隨時禁出黎睇!

螢幕快照 2015-02-25 上午3.57.39.jpg

File Station 終於有Mount Drive

介面好睇咗,真嘅
不過要連app一齊更新先有意思,風格唔同真係好突兀

回覆 1# wa124

師兄可唔可以send條link俾我? 我有部TS-251可以試. Thank you!

幾靚wo

終於好睇左

絕對期待

GOOD, 準備轉會

個反應會唔會慢咗?
我從3.8 update 咗4.1,覺得慢咗
可能我部舊款(ts-259),頂唔到新野

睇到我扯晒!

個反應會唔會慢咗?
我從3.8 update 咗4.1,覺得慢咗
可能我部舊款(ts-259),頂唔到新野 ...
itpeanut 發表於 2015-2-25 17:13

我的TS-239 Pro亦從3.8 update 咗4.1,覺得不慢. 很快