[操作疑難] Asus 202T 數問

Ching 們
我聽朋友說 S記可以SET 多個A/C 比朋友 LOGIN S記NAS
作搖控BT 之用
請問 ASUS 202T 有否相同功能?

本人 NAS 用途 只 BT (自己跟2個朋友), FTP(自己跟2個朋友), 貯存 ( 一般影音檔及PC GAME)
請問 此NAS 是否夠用 及 新手設定容易嗎?

本人現用ASUS AC68U + USB駁2TB HDD , 作以上用途.
見202T 只賣HKD999.00 , 故想更換,希望CHING能給予意見.
謝謝

使用 Asustor 202TE的路過...
相信你是指"Asustor" 202T吧?
設定方面建議去官網試下佢個demo...
各人難易既定義不同

"SET 多個A/C 比朋友 LOGIN NAS作BT之用"
可以的...
我就SET 晒 A/C 比屋企人自己上去 BT / 睇片..

夠五夠用就...好主觀...
我就已經心郁郁去買 HP Gen8 玩 EXSi...

使用 Asustor 202TE的路過...
相信你是指"Asustor" 202T吧?
設定方面建議去官網試下佢個demo...
各人難易既 ...
happy1234 發表於 2015-5-23 22:03

感謝CHING
    今日出去買
     另問 可否先用一1隻2TB ,
      將來再加一隻2TB 行RAID 1 ???
     感恩

回覆 3# kenli912

呢樣五清楚...
我就買完 岩岩set機個時已經用緊 2隻 3TB WD Red...

回覆  kenli912

呢樣五清楚...
我就買完 岩岩set機個時已經用緊 2隻 3TB WD Red... ...
happy1234 發表於 2015-5-24 15:15

OK 謝CHING

呢樣五清楚...
我就買完 岩岩set機個時已經用緊 2隻 3TB WD Red... ...

ching 202t無貨 202te 1550 ok嗎?
     求教 感恩

呢樣五清楚...

定係 價錢相約買 qnap ?  急

回覆 7# kenli912

多小小買到Q記.... 呢到其他 post 有講..

多小小買到Q記.... 呢到其他 post 有講..
happy1234 發表於 2015-5-24 18:51

同價錢q記 用 arm 512 唔怕 我就衝?

ching 202t無貨 202te 1550 ok嗎?
     求教 感恩
kenli912 發表於 2015-5-24 18:33
SSP 無貨?
202t $990 OK
202te $1550 too expensive ,I will go for qnap