[操作疑難] S記 download station問題

如果討論區既一個 post  , 每日都會 有一個新既bt seed,有無辨法set 到當有新 bt seed, download station 自動識去 download bt seed,跟住 自動bt ? 當然dowmload station唔洗秒秒check 住  , 大約一小時一次可以了!

via HKEPC Reader for Android

可以,用RSS
當然個網都要支援RSS

可以,用RSS
當然個網都要支援RSS
frankielhk 發表於 2015-6-28 09:15

師兄,謝謝,有無教學?

師兄,謝謝,有無教學?

rebmup 發表於 2015-6-28 17:34

https://www.google.com.hk/search ... biw=768&bih=374

frankielhk 發表於 2015-6-28 20:47

師兄,上面的教學,只是 rss用在 reader 中,但我是指用在 dowmload station 中,自動dl 粒 seed 同 自動bt !

utorrent rss 教學

要搵有幾難?

回覆 6# mlamlam

算啦,呢條友成日都係呢區問問題,又唔肯自己google下就問,近乎飯來張口的情況……

不過講開,RSS都出現左幾耐下,但我自己一直都無用,岩岩自己試過,某dsite又真係得,但某d就唔得……
我諗原因係某d網站dlink都係指返d空間要按掣先DL到個seed就一定唔得;但如果本身個網站係host有seed去直接下載的話(ie:nyXX.XX),咁就會work……

回覆  rebmup

RSS  摘要,有個下載篩選器(我估計2樓CHING 就係叫你用呢個自動下載)
而設定>RSS> 有更新間隔時間。
ntr1656 發表於 2015-6-29 09:29

你指Download station 內的RSS 摘要?定 reader 內的RSS 摘要?