剛買 Q仔 TS-253A

O岩O岩係global pchome 訂O左Q仔 TS-253A. 連運費 around HKD 3,587 平香港買 650 蚊度。。
原本都想買行。。但係qnap fb 問O左幾次都無人覆有無連HDD package ..
最後把心一橫買水算~~到O左再報告

我用開Q仔TS-210.O個時2手買750蚊。。用O左咁耐so far so good 只係慢O左D。。。
好期待唱K功能~~玩VM~~

支持open box

佢個fb都廢既,有就有無就無,答乜要向公司爭取

玩VM記得買夠16G RAM

yes really 廢。。。佢岩岩覆O左我, 話叫我fb like 佢地個comment .. 代表幾多人有興趣。。。會向公司反映。。。但我覆佢話話我已係pchome 買O左

佢個fb都廢既,有就有無就無,答乜要向公司爭取
cheongt 發表於 2015-12-29 14:49

咁大獲? 我打算用住4gb 頂住先。。遲D再算~~

玩VM記得買夠16G RAM
金比 發表於 2015-12-29 15:01

咁大獲? 我打算用住4gb 頂住先。。遲D再算~~
lksforu 發表於 2015-12-29 17:10

咁不如買一條8 啦
唔夠再加都住得
因為佢只可以1條 或者 兩條一樣先開到機

yes really 廢。。。佢岩岩覆O左我, 話叫我fb like 佢地個comment .. 代表幾多人有興趣。。。會向公司反 ...
lksforu 發表於 2015-12-29 17:10

我既目標係x53A或453pro,等緊阿馬信和香港代理邊個出招快

我既目標係x53A或453pro,等緊阿馬信和香港代理邊個出招快
cheongt 發表於 2015-12-29 17:29

森林啦

晴天霹靂。。。 岩岩check 度pchome cancelled my order.. 又無講原因。。都唔知點解。。。好想cry....
問緊佢點解。。。有無bro 係global pchome 買過野??