[操作疑難] [[更新: bug confirmed]] 比埋個login synology technial都搞唔掂

比左個login synology, 可惜連佢地都幫我唔到, 是咁的,之前都開過POST問過可惜無人幫到我,咁我就EMAIL SYNOLOGY,比左個ADMIN佢地LOGIN入去睇,但都係搞唔到,點解無人遇過呢個問題要HUB我呢個新手,哎
事源係我個DS PHOTO唔知點解d subfolder去到第二層就改唔到display name, 但最上層同第二層folder就改到,好奇怪!

software有bug, 有乜咁出奇
唯有等fix

回覆 2# KinChungE
不過無人講過呢個問題先出奇,google過都無人有同一個問題

用其他方法改到?

回覆 4# wing1100
DS file改到架

唔係唔幫你, 我都係新手, 我用QNAP

我係呢到問, 大部份問題都答唔到我, (當然有D答到)

但呢到無人答, 或唔識, 係無計, 因別人地唔係老鳳答,

我都同C兄一樣, 預到問題, 唔識搞, 問返QNAP,  去下D 雞腸FORUM問下人, SEARCH下舊文,

好明白C兄心情, 我都唔好得C兄幾多

比左個login synology, 可惜連佢地都幫我唔到, 是咁的,之前都開過POST問過可惜無人幫到我,咁我就EMAIL SY ...
RSE020 發表於 2016-4-14 10:03

直接係file station改第二層的folder name。

回覆 6# csysimon
Thx c hing, 你講得岩唔係老馮,所以我都係至在share下,因為連官方都解答唔到,應該都唔會有人答到~

其實 E 到 D 師兄都有答左你,只是你要你心目中的答案,拒絕其它解决方案。

回覆 7# Y你特曲
我自己account無問題,但對其他user會好唔user friendly,明明一個app搞掂,又要dl多個app就係為左改名