[操作疑難] 新手qnap-251c問題

qnap-251c hdmi 輸出片搞唔定,
搞左一輪電視出畫面係咁,跟住唔知點.
請敎各位幫忙.

串流係有1080 hdmi 揀,仲有揀出audio就得.

選個ACC入PW咪得囉
控制唔到個cursor? 你個251C要keyboard架, 去淘寶買隻飛鼠用

選個ACC入PW咪得囉
控制唔到個cursor? 你個251C要keyboard架, 去淘寶買隻飛鼠用
kenkwong 發表於 2016-5-4 10:19

選個ACC入PW唔係好明.
可否敎下小弟.唔該.

本來用得好地地,今日又用唔到,唔知點搞.

好多野唔識,見笑.

按admin(左1) 會叫你入password, 你入返QTS個password就得

按admin(左1) 會叫你入password, 你入返QTS個password就得
kenkwong 發表於 2016-5-4 11:51

係唔係usb插返個mouse電視度用到架?

回覆 6# chuyat

聽你甘講即係控制唔到電視畫面個鼠標? 加返個無線keyboard+mouse啦

去淘寶打飛鼠,搜尋下. 幾十蚊好好用

回覆  chuyat

聽你甘講即係控制唔到電視畫面個鼠標? 加返個無線keyboard+mouse啦

去淘寶打飛鼠,搜 ...
kenkwong 發表於 2016-5-4 12:15

唔該曬,插上keyboard+mouse 搞定.第二個問題冇得download可以再幫下我嗎?

回覆 4# chuyat

去 app center 停左 download station.....  之後再啟動番 download station..

回覆  chuyat

去 app center 停左 download station.....  之後再啟動番 download station.. ...
kenth210 發表於 2016-5-4 16:56

真係好人,完全ok.唔該曬.