[操作疑難] 香港的T S x51集體死亡,反而台灣那裡没發生災情

是香港批貨出了問題?還是只屬巧合?

應該唔該事,有一班買水貨的ching一樣出事
會唔會係同天氣有關?

應該唔該事,有一班買水貨的ching一樣出事
會唔會係同天氣有關?
SamDisk 發表於 2016-5-5 00:34

well, these days the weather is really 潮濕 ... but how about other models of the same brand as well as other brands

是香港批貨出了問題?還是只屬巧合?
kin1111kin 發表於 2016-5-4 23:12

係乜事?

上星期好多師兄的T s x51都不能啟動

aiyoyo , 因住又比人話打手呀, qnap 的NAS是不死的哦

well, these days the weather is really 潮濕 ... but how about other models of the same brand as we ...
pc1668 發表於 2016-5-5 08:57

呢幾日唔算潮濕啦,上個月濕到牆身出水都未見有人死機。

呢幾日唔算潮濕啦,上個月濕到牆身出水都未見有人死機。
indigo 發表於 2016-5-5 13:20

so, the chance of being affected by "潮濕" is minimal

其實電器野有時要講下手神

really ? any error ?