[操作疑難] 想問問QNAP點樣backup app同內部data呢?

想問問QNAP點樣backup app同內部data呢?
我入去睇完都係好似得backup folder入面o既data..
但如果我部機真係要reset.. o甘我之前要點backup.. 先可以有事要reset後可以restore番變番之前用緊o甘呢? thx

例如 apps, plex o既 database..
謝謝..

想問問QNAP點樣backup app同內部data呢?
我入去睇完都係好似得backup folder入面o既data..
但如果我部機真 ...
ckyp 發表於 2016-5-24 08:50

NAS app 或者套件入面嘅資料同埋 database 只可以自己備份.

NAS app 或者套件入面嘅資料同埋 database 只可以自己備份.
pctine 發表於 2016-5-24 11:39

請問點備份呢? 要用telnet ?? thx

請問點備份呢? 要用telnet ?? thx
ckyp 發表於 2016-5-24 13:51

如果係 plex media server,  你可以睇下:
https://support.plex.tv/hc/en-us ... x-Media-Server-Data

如果係 plex media server,  你可以睇下:
pctine 發表於 2016-5-24 14:15

thx

開Folder果時,可以手動指Path
之後?就咁Copy出黎已經搞掂