[操作疑難] AsRock Rack D1520D4I 一問

最近想自己砌部server 玩下,目標係.呢塊mb
但上網搵唔到佢對raid 既support
目前打算4隻hdd.
可能加多隻做bt,但搵唔到機箱放到5隻
另外mini ITX 機箱火牛求推介
有冇Ching 知道?
唔該晒!!

回覆 1# jackllam

我用緊, 不過無用RAID, 加RAID卡應該無問題. 我用Mini ITX case跟來的200W牛+1塊SSD無問題.

Fractal Node 304放到6隻……

via HKEPC Reader for Android

Fractal Node 304放到6隻……

tingcrab 發表於 2016-10-14 14:05

thx ching!
上網睇左好似幾好咁
但price.com唔見佢
香港有冇門市有現貨? 定係要上amazon 訂?

回覆 4# jackllam

搵代理景峰, 景峰通都有現貨.

回覆  jackllam

搵代理景峰, 景峰通都有現貨.
雯雯 發表於 2016-10-14 14:17

有冇聯絡資料可pm?
唔該晒!

thx ching!
上網睇左好似幾好咁
但price.com唔見佢
香港有冇門市有現貨? 定係要上amazon 訂? ...
jackllam 發表於 2016-10-14 14:16

我係3c見過有擺node304同804,不妨落場看看

我係3c見過有擺node304同804,不妨落場看看

tingcrab 發表於 2016-10-14 14:25

去望一望先,thx ching

師兄如果塊板問左價, 介唔介意講比小弟聽幾錢

有冇聯絡資料可pm?
唔該晒!
jackllam 發表於 2016-10-14 14:21

無, 因為我係大陸用, 之前直接上景峰淘寶店買.