轉貼:突發!!QNAP Crazy Sale 2016!!只限2天!

轉貼至QNAP Facebook>>>>

咁多位QNAP Fans,機會來了!精選型號大特價!記得分享比身邊朋友。

>唔洗排隊、唔洗同人迫
>唔係平得一百幾十果D所謂“優惠”
>唔係限量限到得2,3隻果D所謂“優惠”
>澳門朋友仔都有份

部手機容量爆左,影唔倒相?Notebook唔夠位,又成日唔記得帶外置硬碟?外置硬碟太多,唔知檔案放左去邊?外置硬碟趺壞左,比錢都未必救得返?

唔需要再擔心,買隻 #QNAP #NAS 就解決晒以上問題!請即去以下網頁,訂購自己心水產品。
https://goo.gl/forms/ylUEaSQOIUGv5rSx1

優惠型號:
TS-251A、TS-253A、TS-453A、TS-563、TS-531X、TS-831X、TS-1635

出貨日期:1/12/2016 - 7/12/2016

如有查詢,請PM小編,小編會盡快回覆。

***截單時間2016年11月27日23:59:59***

睇落好似今次真係幾有誠意,同水貨啲價差唔多。早排先買左部依家就crazy sales... 搞到我有啲心思思想買多部做offsite backup添

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

條LINK 的內容好山寨

TS-1635
可惜冇 TVS-873

不過都係失望, Annapurna Labs Alpine 機種唔 support Snapshot & VM, 始終唔係 x86

TS-453A-4G 建議零售價: HKD 5,299 Crazy Sale價: HKD 3,999

話時話, 點分辯到條 link 出自那家, 避免中招.

回覆 4# odiepooky

英亞最順時賣幾銀 ???

果頭想呢2 日買  ds216+ ii, 依家又玩qnap 大減價

係未吹消廣告? 唔敢亂click入去!

條LINK 的內容好山寨
goldfish 發表於 2016-11-26 10:38

佢地又真係整得幾樣衰
不過咁平就算啦

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

係未吹消廣告? 唔敢亂click入去!
rhino 發表於 2016-11-26 11:15

Q仔官方野 唔會係fake掛在有哂流程