請問各位有無係德國CU買nas直送香港?

請問各位有由落單買,至送到香港要幾多日?

請問各位有由落單買,至送到香港要幾多日?
hk_ibanez 發表於 2016-12-8 22:20

我上次連dyson買等左個半月

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

我上次連dyson買等左個半月

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
ringohung 發表於 9/12/2016 08:49

個半月...........知唔知係海運定空運?
我今日打去dhl問佢話我張單係空運但係最少都要10個工作日先到香港

個半月...........知唔知係海運定空運?
我今日打去dhl問佢話我張單係空運但係最少都要10個工作日先到香 ...
hk_ibanez 發表於 2016-12-9 22:11

空運都應該有分快慢處理既,如果你 dedicated delivery 係快架,但會好貴囉。平 D 既做法係佢哋集齊好多唔同客既貨一齊走,就可以平 D 但就要等耐 D

空運都應該有分快慢處理既,如果你 dedicated delivery 係快架,但會好貴囉。平 D 既做法係佢哋集齊 ...
fakeman 發表於 10/12/2016 05:07

希望唔洗等到出年啦

It normally takes 2-3 weeks for the parcel to be shipped from Germany to HK.

It normally takes 2-3 weeks for the parcel to be shipped from Germany to HK.
alanh999 發表於 11/12/2016 09:51

Thx ~~