買唔到DS716+ II

今日落場想買佢, 點知全場無貨....急著用....諗緊好唔好916+...但貴成千有多...但4 BAYS 我又用唔著.

今日落場想買佢, 點知全場無貨....急著用....諗緊好唔好916+...但貴成千有多...但4 BAYS 我又用唔著. ...
sam28max 發表於 2017-2-12 18:50

應該冇差成千幾咁多WO

716+?買216+或416PLAY 吧...

旺角老電都無??真係無既話不如916+算啦……反正bay到用時方恨少,到時你又會周圍火撲搵4bay NAS upgrade了……

回覆 4# tingcrab

唔知重有無之前個價

應該冇差成千幾咁多WO
口o口 發表於 2017-2-12 20:03

DS716+ II $3200-3400, DS916+ (8GB) $4600 咁。

回覆  tingcrab

唔知重有無之前個價
kenkendee 發表於 2017-2-12 20:41

深水埗問咗6-7間,打電話到旺電問咗一間都係無。

旺角老電都無??真係無既話不如916+算啦……反正bay到用時方恨少,到時你又會周圍火撲搵4bay NAS upgr ...
tingcrab 發表於 2017-2-12 20:36

其實我1bay都夠用,因為數據唔多,而且都用cloud backup。但需要快CPU做web server。

其實我1bay都夠用,因為數據唔多,而且都用cloud backup。但需要快CPU做web server。 ...
sam28max 發表於 2017-2-12 21:40

ds216+II 可以試吓.

有冇可能因為出17年新款,開始買唔到16年款呢?之前每次轉款都係咁情況。