始終唔知,在電腦上用,有邊啲 win8 app 比 desktop 版好用?

win8 app 指 microsoft app store 入面的。

Remote Desktop, 因為可以set dynamic resolution

巧多呀!

People App都冇Desktop版, 一個app睇晒facebook, twitter, 微博等等好多社交網絡! Facebook, twitter app都方便過用browser!

下面D圖係放係OneDrive下Create既share folder, 貼圖巧方便!

Tentacles Enter the Mind個game都幾好玩!

巧多呀!

People App都冇Desktop版, 一個app睇晒facebook, twitter, 微博等等好多社交網絡! Facebook, twit ...
wild 發表於 2014-12-29 09:06

HKTV 有win8 app嫁咩!?

HKTV 有win8 app嫁咩!?
腦殘 發表於 2014-12-29 16:29

HKTV Windows 8Windows Phone 8 版本都有, 一鷄兩味

HKTV 和  版本都有, 一鷄兩味
wild 發表於 2014-12-29 19:10

正啊喂
好用過網頁版
係衰在冇點播

正啊喂
好用過網頁版
係衰在冇點播
腦殘 發表於 2014-12-29 19:35

有幾正?
家陣唔知有無改善, 之前用到媽媽聲, 垃圾不如.
用網頁版好過佢多多聲, 對住部 desktop, 完全睇唔出有乜野原因要用個 app.

Internet Explorer..WIN平板上好好用..

有幾正?
家陣唔知有無改善, 之前用到媽媽聲, 垃圾不如.
用網頁版好過佢多多聲, 對住部 desktop, 完全睇 ...
Super169 發表於 2014-12-30 12:43

琴日用左陣
清過web版太多了
最可惜係冇點播
我想睇「命運/零話」咋

回覆 3# wild

謝分享