[Windows 10] 如果升級左win10

免費一年, 跟住要收費, 佢獅子開大口我咪死? 唔通又搞一大輪去裝番舊版?

邊個同你講免費1年?

邊個同你講免費1年?
terryk 發表於 2015-6-1 22:23

唔係話頭一年免費update, 一年後要俾錢先可以得到update咩?

唔係話頭一年免費update, 一年後要俾錢先可以得到update咩?
聖人 發表於 2015-6-1 22:25

永久免費 Update :faint:

永久免費 Update
trendhk 發表於 2015-6-1 22:26

下??  M$我愛你!!!!!!!

永久免費 Update
trendhk 發表於 2015-6-1 22:26

http://www.microsoft.com/zh-hk/windows/windows-10-faq
「合資格的 Windows 7 SP1、Windows 8.1 更新版及 Windows Phone 8.1 裝置可獲享 Windows 10 免費升級服務。這項免費升級服務將於 Windows 10 推出起計提供一年。只須完成升級,即可盡情享用 Windows 10。」

升了後就永久免費

聖人 發表於 2015-6-1 22:25

一直都係話跟機終身免費, 只係啲英文肥佬嘅第三世界傳媒會錯意

回覆 7# justiceice

如果我之後換左新電腦,個OS 點算‧仲有冇得FREE?

回覆  justiceice

chocoboraja 發表於 2015-6-2 13:14

OS 係跟底板,  換機自然冇啦

回覆  justiceice

chocoboraja 發表於 2015-6-2 13:14

宜家 windows 8 upgrade version, 可以 clean install, 之後再 refresh windows 8

照計 windows 10 都係 upgrade version, 應該可以照版煮碗