單車行車記錄APPS [mapmyride]

http://www.mapmyride.com/imapmy/
用左一次,幾好咁,仲係免費

要開住個app?
定係可以background run嫁??

要開住個app?
家係可以background run嫁??
skybread 發表於 2012-8-1 19:01

你唔噤結束嘅話佢應該行background

你唔噤結束嘅話佢應該行background
bcys 發表於 2012-8-2 04:48

因為我得3g plan得200mb
長開地圖10分鐘左右用哂
可以行background又幾好wor
過幾日冇咁翳焗去沙田試下先

thx for ur reply :)

因為我得3g plan得200mb
長開地圖10分鐘左右用哂
可以行background又幾好wor
過幾日冇咁翳焗去沙 ...
skybread 發表於 2012-8-2 11:40

google map有得down離線map ,不過你最好block左個google map同mapmyride 上網 or set數據用量

google map有得down離線map ,不過你最好block左個google map同mapmyride 上網 or set數據用量 ...
bcys 發表於 2012-8-2 21:39

真嫁??iPhone都有??

我用緊一個叫Bike HUD既app, 我試過OFF哂3G 2G DATA果D野都仲用到><
不過冇Logger...想搵過唔洗成日用數據但又Logging到既app

真嫁??iPhone都有??

我用緊一個叫Bike HUD既app, 我試過OFF哂3G 2G DATA果D野都仲用到><
不過冇Logger... ...
skybread 發表於 2012-8-2 22:00

但離線google map 會冇唒樓宇名,得番道路名only

原來你講iphone
我android 用endomondo, 好好用!

原來你講iphone
我android 用endomondo, 好好用!
proswing 發表於 2012-8-8 00:23

都有android版架

用緊呢隻
http://www.runtastic.com/
都OK~