問價 ._.

Maxxis Xenith 1.5 (26*1.5) 同 法嘴既26*1.5內胎幾錢??
後者去到到都唔同價...
有40, 又有80, 有D話係米記既成百幾銀
前者好似係香港唔多覺有, 又唔想逃兩條車胎落黎
所以問問大家

CxC or Wixxle la !!

$38.97 GB  around 487HKD
tube $4.03 GB around 50HKD

CxC or Wixxle la !!

$38.97 GB  around 487HKD
tube $4.03 GB around 50HKD
alienyung 發表於 2012-8-2 08:56

Wixxle <<--- 呢個真係估唔到係咩牌子 可唔可以講白d?? thx
原來係50左右...咁下次都知要去邊到買啦

thx for ur reply

Wixxle
skybread 發表於 2012-8-2 11:38

唔係牌子, 係個website: http://www.wiggle.co.uk/

唔係牌子, 係個website:
joejoe0243 發表於 2012-8-2 12:06

好似貴左少少咁
幾年前買條maxxis detonator都係齊頭1舊水1條
而家成2舊

好似貴左少少咁
幾年前買條maxxis detonator都係齊頭1舊水1條
而家成2舊 ...
skybread 發表於 2012-8-2 12:23

去淘寶搵下應該有

去淘寶搵下應該有
joejoe0243 發表於 2012-8-2 12:28

就係有fd係tb網買過, 明明係唔折得既都折左比佢, 中間兩條管搞左成日先圓返
搞到我有d怕怕 (雖然之前係tb買其他單車野又冇咩事發生過)

就係有fd係tb網買過, 明明係唔折得既都折左比佢, 中間兩條管搞左成日先圓返
搞到我有d怕怕 (雖然之 ...
skybread 發表於 2012-8-2 12:31

所以淘寶要小心選擇鋪頭

所以淘寶要小心選擇鋪頭
joejoe0243 發表於 2012-8-2 12:35

係呀, 仲有便宜莫貪

c hing u check 清楚D先啦 !!

detonator 都有兩隻啦 :o

c hing 幾年用一條條胎 :o !?