請問鎖鞋香港邊度買平?xd

淘寶買鞋次次都唔armsize

請問鎖鞋香港邊度買平?

謝謝

budget?

budget?
acog 發表於 2014-6-14 14:17

香港的話二三百有冇可能?

唔得既話就淘寶買對Shimano 39號鞋博一博...

香港的話二三百有冇可能?

唔得既話就淘寶買對Shimano 39號鞋博一博...
Rosa 發表於 2014-6-14 14:25

你波鞋着幾多號?
我波鞋着9號,LOCK鞋就要着42

你波鞋着幾多號?
我波鞋着9號,LOCK鞋就要着42
sunhikari 發表於 2014-6-14 16:52

我著開Mizuno Reebok,39-41不等

但淘寶買鞋我怕39都大......

另外如果淘鎖鞋平價既話邊隻牌子好?

我著開Mizuno Reebok,39-41不等

但淘寶買鞋我怕39都大......

另外如果淘鎖鞋平價既話邊隻牌子好?

...
Rosa 發表於 2014-6-14 19:19

樓主冇問下店長個SIZE至買??

樓主冇問下店長個SIZE至買??
benng1hk 發表於 2014-6-14 19:33

買左幾次39號鞋,有次好arm著,有次好鬆xdd

同埋我著得39號,你都知我腳細,好多時最細得39都搞到好糾結xd

買左幾次39號鞋,有次好arm著,有次好鬆xdd

同埋我著得39號,你都知我腳細,好多時最細得39都搞到好糾結x ...
Rosa 發表於 2014-6-14 19:38

師兄...
我又唔係同你住我又點知你腳係點

另外..如果你每次都唔同牌子/店買都有機會有少許出入...
所以每次買果時問一下冇死...

師兄...
我又唔係同你住我又點知你腳係點

另外..如果你每次都唔同牌子/店買都有機會有少許出 ...
benng1hk 發表於 2014-6-14 19:43

一般情況係咪就咁度腳長?我度左其實24cm都唔夠xdd 差D先夠24cm

一般情況係咪就咁度腳長?我度左其實24cm都唔夠xdd 差D先夠24cm
Rosa 發表於 2014-6-14 19:54

咁你係師兄定師姐...??
另外個圖好似有D問題

-----------------------------
我睇返網文..
你應該著38號...
不過..大陸唔同地區既廠會有D差別...

買果時問一次...