今日吐露港又見鏈車阿叔

其實唔係第一次見佢架喇....今日見佢踩Hummer

我明知佢實係周圍挑釁,今次我咬住佢尾就算

以前佢特登減速夾後面D車,你過佢頭又過番你咁

今次見佢都仲好D,我咬住佢尾佢就唔敢減速

最搞笑係有人以為我同鏈車阿叔係度均速行駛於是就爬頭

點知鏈車阿叔先玩閘車,再比油食住個位,最後踩過隔離線逃脫

於是我又咬住鏈車阿叔尾走埋.....

呢條友講真大家見到要小心D

如果佢係好似對我咁,爬頭咪爬頭羅,佢都係見有位就爬,都係安全

但係見佢扮曬比賽咁食人位我就覺得好危險

佢既"image"就係長期叮叮,佢係長期叮個叮叮冇停過手既

如果有人係你後面不停叮你,就小心D唔好危險駕駛

其實好多人都識佢吧?未見過佢就參考下

係咪黑色Hummer

你平路可以keep幾多?
不過如果700c 應可以放佢

係咪黑色Hummer

你平路可以keep幾多?
不過如果700c 應可以放佢
rx78_nt-1 發表於 2014-6-21 18:26

我踩左出馬鞍山再番黎,冇氣同佢玩啦

佢淨係係吐露港度兜黎兜去,佢梗大把氣

而且我唔想同佢玩

黑色?好似係

路面上見到呢個白癡小心D就好

我唔建議大家同佢玩,冇理由同個白癡玩,降低自己智商

速度既話....平時25至30羅....

你地踩開RB既其實爆到30秒佢影都冇啦

其實我懷疑個傻佬係omuser.com入面其中一個板主黎

我都係唔少forum提過呢單野

唯獨是呢個forum入面有個板主出黎罵我

但佢罵我係冇內容wo,淨係膠膠膠咁話我,又冇講其他野

好可能就係佢本人

話說條友出左吐露港cut入廣福村

應該係住果頭

不過真係好多丫叔好勁
以前踩摺車好難追的音樂大叔用roadbike好易追
一般吐公都好熟路了
哩三年我踩左10000公里其中7000都在吐公
不過我多數係吃飽飯 8:30-9:30踩 比較小人

黑色?好似係

路面上見到呢個白癡小心D就好

我唔建議大家同佢玩,冇理由同個白癡玩,降低自己智商

速度 ...
Rosa 發表於 2014-6-21 19:10

佢乜車先?
我自己都係RB,而家單靠改裝,長KEEP 30唔係問題
你話30就可以秒佢的咁佢都唔係好勁,等佢自炒好過

佢乜車先?
我自己都係RB,而家單靠改裝,長KEEP 30唔係問題
你話30就可以秒佢的咁佢都唔係好勁,等佢自炒好過 ...
sunhikari 發表於 2014-6-23 23:42

講真Hummer MTB快得去邊....

乜都唔講齋講鍊餅都唔係果條數

只不過係睇住佢不停咁閘人車認真危險

講真Hummer MTB快得去邊....

乜都唔講齋講鍊餅都唔係果條數

只不過係睇住佢不停咁閘人車認真危險 ...
Rosa 發表於 2014-6-25 18:04

我不知是MTB
但老實講,呢D唔識死字點寫的呀叔要有一次重大意外係唔識收手