想搵部摺得既大車(Mountain Bike)(唔入山)

踩左060都有大半年,想轉車,想轉部大d既,快d既,穩陣d既,避震好d既單車
主要都係踩路,輕鬆踩,要摺得(for放屋企)
睇緊Dahon 部 643 , 唔知有無師兄有更好推介,謝謝

http://www.montaguebikes.com/
可以睇下傘兵摺車

可以睇下傘兵摺車
Ernest 發表於 2014-10-17 10:16

幾錢,聽聞都7千幾入門

同埋我睇岩左呢架 , JAVA CAPPUCCNO
點睇,謝謝

如果講啲件同個架,應該DAHON BRAVO好啲

踩左060都有大半年,想轉車,想轉部大d既,快d既,穩陣d既,避震好d既單車
主要都係踩路,輕鬆踩,要摺得(for放屋 ...
otischau1225 發表於 2014-10-16 01:11

643不如674啦

主要都係踩路,輕鬆踩,要摺得(for放屋 ...
otischau1225 發表於 2014-10-16 01:11

Tern Joe D24/P24 口碑好像不錯, 但我睇錢份上, 買左 Oyama L900.  
之前有架 Dahon 16吋 (066, 平車), 同 Oyama 比, 摺位真係 Dahon 做得好啲.

黎緊年尾應該會出部java , 不過想問埋師兄,係邊度買車有得試,口碑好?謝謝

香討有架二手JAVA放緊,樓主不妨睇睇

香討有架二手JAVA放緊,樓主不妨睇睇
pethomas 發表於 2014-10-21 11:24

contact左