[產品資訊] [開箱] 12寸超值有波摺車

間唔中行下淘淘, 間唔中又有平野.

以下呢件貨暫時斷貨. 大家只有齌流口水.

簡單講講, 只適合身高 150cm 以上ching用.

重量係11kg, 同類車種算係輕身.

有波, 家下d波掣真係好型. 1個掣上波, 1個掣落波.

賽車sit位, 第一次用.

個手把可以拉出來摺. 但係好似有d兒戲...

摺位太緊. 達唔到快摺既要求. 落wd40試下好唔好d.

唔夠x車易摺.
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

最吸引係個價錢.  total $ *!^ 其中!#)係運費

暫時既LIKE 同 DISLIKE 係

DISLIKE.
1. 車頭摺位UNLOCK後好似好鬆

2. 唔係1秒快摺. 要1-2分鐘. 而且摺既過程有D危險, 亦有好大幾會俾單車鍊整污漕.
3. 感覺上後變好貼地下, 怕卡倒石駁.  但度過原來有5CM. 都好夠了.
4. 重心偏前, 落斜要小心.

LIKE
1. 平.
2. 大齒+變齒, 要速度有速度, 要力度有力度.
3. 基本野有齊. 而且係 「零 」安裝.
4. 入左一半線, 整齊.
5. 輕身,  3架12寸最輕呢架. 11KG ONLY.

個後變好似太貼地

波腳拖地咁嘅

有個時通知下各巴打, 我都有d興趣!

咁細輪,12吋咋?

咁細輪,12吋咋?
jackwong717 發表於 2015-1-15 13:02

係, SORRY . 12寸 ONLY.

呢架咁細  如果耐唔耐先一次 大埔 <->大尾篤  辛唔辛苦呢?

真心鍾意佢 車尾箱放到兩架

呢架咁細  如果耐唔耐先一次 大埔 大尾篤  辛唔辛苦呢?

真心鍾意佢 車尾箱放到兩架  ...
奠老旗合 發表於 2015-1-15 17:54

雖然未落過地.
但我確信有波單車辛苦極有限.
不過留意大尾篤長命斜係多少少. .

雖然未落過地.
但我確信有波單車辛苦極有限.
不過留意大尾篤長命斜係多少少. . ...
motang 發表於 2015-1-16 00:05

好 下次開賣整架玩下

原裝正貨要差不多5千。