[產品資訊] 師兄們,請問你哋部戰車放在那的??

準備入部公路車,想知師兄們部車放倉定屋企呢?如果放街啲車場加個車套會口會安全啲啲呢?

謝謝

屋企門口 , 無鎖

最好放回家,就係因為只可放回家,所以我訂左部C字頭700大摺

最好放回家,就係因為只可放回家,所以我訂左部C字頭700大摺
doppelganger 發表於 2017-3-22 12:12

呢架嗎?  
http://blog.xuite.net/mkmoney/twblog/213647097-Change+DF-701+(%E6%8A%98%E7%96%8A%E5%85%AC%E8%B7%AF%E8%BB%8A%2F%E5%A4%A7%E6%8A%98)+%E9%96%8B%E7%AE%B1%E6%96%87

準備入部公路車,想知師兄們部車放倉定屋企呢?如果放街啲車場加個車套會口會安全啲啲呢?

謝謝 ...
BongY 發表於 2017-3-22 08:22

我樓下有得泊單車, 但試過俾人偷嘢, 之後都係放返屋企...

呢架嗎?   
(%E6%8A%98%E7%96%8A%E5%85%AC%E8%B7%AF%E8%BB%8A%2F%E5%A4%A7%E6%8A%98)+%E9%96%8B%E7 ...
tomming 發表於 2017-3-22 13:52

是 DF-702B

是 DF-702B
doppelganger 發表於 2017-3-22 17:36

好靚仔, 亦都算輕巧, 恭喜你買得心頭好!

好靚仔, 亦都算輕巧, 恭喜你買得心頭好!
tomming 發表於 2017-3-22 18:10

THX

屋企屋企屋企

好重要,所以講三次。

擺街擺車場都會被偷,只遲早問題,放屋企啦…
利申:私人屋苑單車位同街單車位都被偷過,兩架都係.060