車那的電池大約要多少錢一個?

想問一下, 車那的電池大約要多少錢一個?

THANKS
t1174

"車那的電池" = ?
車用的電池 ?
好似大約4xx-5xx 啦
幾年前好似3xx 都得喇

sorry, 是 typo 啦, 是車用的電池, 好像是 12v 的吧.

回覆 1# 的帖子

3xx ~ 5xx, depends on brand and made in where

上次換左隻好似係 Pansanonic 定咩(唔太記得, 但係係大牌子, 真係勁D襟玩D, 今次又換返隻韓國雜嘜, 好雞兼仲貴 開晒冷氣兼兩對射燈竟然著左錶板電池燈
不過去開果間車房, 佢比咩就用咩, $$ 亦係由佢up, 有計, 去得都係要信佢喇

原帖由 muihin 於 2009-9-1 17:41 發表
上次換左隻好似係 Pansanonic 定咩(唔太記得, 但係係大牌子, 真係勁D襟玩D, 今次又換返隻韓國雜嘜, 好雞兼仲貴 開晒冷氣兼兩對射燈竟然著左錶板電池燈
不過去開果間車房, 佢比咩就用咩, $$ 亦係由佢up, 有計, 去得都係要信佢喇

panasonic ???水電??

好似係咪有分要加水同唔洗加水?

原帖由 muihin 於 2009-9-1 17:41 發表

Panasonic 水電(東南亞造)都唔係最好...Hitachi 就MIJ正啦

原帖由 ckkong97 於 2/9/2009 01:35 發表

Panasonic 水電(東南亞造)都唔係最好...Hitachi 就MIJ正啦

唔記得係咪Panasonic, 只記得係類似既大牌子
真係有好大分別