終於Pass 左路試

上次行沙田河畔線衰太接近物體同物件後急速扭軚之後,今日再戰路試 (9:25)
天氣麻麻,試車前都落緊雨
由於早到,可以早D考
一上第一部車,發現著左機油燈 :funk: , 換車
試完車後,9:11 就個官上車 (開始停雨)
今次行安睦,入去停車場發現無哂平時D報紙佬,不過太接近部泊係度的車
一路行都無咩事,去到最後一支燈,一起步,溜後 , 即時放多D極力子,部車即時向返前
心想:「今就玩完?」
最後返去等成績,想似都係70% 機會Pass, 一入Office , 遠處見到張黃紙油左Pass 果格
最終11個細 tick
不過之後又要被佢地Sell D 補鐘Plan
而家鬆哂

回復 1# BB_HON

我都係考沙田...沙田條線都好易考...
冇乜斜路
去到最後一支燈,一起步,溜後   <---yes..轉右翻去HKSM個個燈位日音斜來的...

回復  BB_HON

我都係考沙田...沙田條線都好易考...
冇乜斜路
去到最後一支燈,一起步,溜後    ...
景太郎 發表於 2010-5-7 05:21 PM

沙田最近果2條覺得幾易,遠果2條就真係睇運(我覺得)
學車時果個路口無事,路試先出事,我放多D極力子時,佢都望住隻腳
好在只係溜左小小今多+後面無車

恭喜恭喜...

11個剔,考師傅牌已經肥左.
不過都恭喜你...

11個剔,考師傅牌已經肥左.
不過都恭喜你...
YANG 發表於 2010-5-7 10:06 PM

我第一次合併試Total 15 細tick (14 細 tick路試, 1tick 泊車位置不正確)
2個大tick @ 路試

神人終於有牌LU

近來日日都比p仔推 樓主唔好推我

上次行沙田河畔線衰太接近物體同物件後急速扭軚之後,今日再戰路試 (9:25)
天氣麻麻,試車前都落緊雨
由於 ...

一路行都無咩事,去到最後一支燈,一起步,溜後 , 即時放多D極力子,部車即時向返前
心想:「今就玩完?」
BB_HON 發表於 2010-5-7 17:16

我考斜路停車開車時都有溜後,亦都有你呢個諗法

不過最後還是pass左

一上第一部車,發現著左機油燈  , 換車
試完車後,9:11 就個官上車 (開始停雨)
今次行安睦,入去停車場發現無哂平時D報紙佬,不過太接近部泊係度的車
BB_HON 發表於 2010-5-7 17:16

911 咁邪 :funk: :funk: :funk: 不過都恭喜您pass ~~~