學車考車有無介紹

thanks.

官堂夠平又有自己場,油塘又唔難考

groupon做緊駕院團購

我就勸你唔好去教仔學院之類學…d師傅做又36唔做又36…好多都搵笨實…
自己搵師傅啦
我考天光道自己搵師傅都係1take pass
我學40堂上足30hr,都係$130堂…
同我教仔學院之類學既frd比…路面經驗真係差好遠

出面D師傅好多都係搵笨,又其係李X,學X會兩間.....
太子出車去天光道,澤安都唔見半個鐘學車時間,練3,4個圈又夠鐘,係試場等位練又排餐死.好既師父就帶你去其他地方練,有D就係咁磨你時間,你可以話練多D路面經驗,不過唔係考到牌出車都係冇咩用

學院學係貴,但係肯定唔會俾人搵苯,D鐘少但足鐘,唔會世時間,同埋路試同泊位易
合格率高

兩邊各有各好,自己選擇,搵師父記得要搵D熟人學過先好去,唔係好易中招

官堂夠平又有自己場,油塘又唔難考
jewelz 發表於 2011-9-15 15:09

me 2, 1 take pass with "官堂".

不過都要睇近唔近樓主

出面D師傅好多都係搵笨,又其係李X,學X會兩間.....
太子出車去天光道,澤安都唔見半個鐘學車時間,練3,4個圈又 ...
wlmak 發表於 2011-9-17 22:36

我講緊自己搵師傅,梗係個搵朋友學完ok既介紹o個d啦
李x同學xx 咪又係學校,集團式經營…
你唔係覺得我講搵師傅係德x,李x 個d掛?

去教仔學院唔會俾人搵笨?
你講得呢句都知你咩事啦…

我個私人師傅好勁....5年前我學左10個鍾考van...1take過pass
等我睇睇佢退休末先

我講緊自己搵師傅,梗係個搵朋友學完ok既介紹o個d啦
李x同學xx 咪又係學校,集團式經營…
你唔係覺得我講 ...
tonyk3388 發表於 2011-9-18 00:19

10個去9個都只係話貴會,搵人苯真係第一次聽
人家白紙黑字,學一堂貴出面一倍,你情我願.師父有得換,投訴又唔會唔理,去學院學都俾人搵苯?
都唔明為反駁而反駁又冇POINT,何必呢

我係堅將,當時夠平~都係一TAKE