有冇人用緊Autotxll?

Autotxll有個推薦計劃,現有會員送$50油卷,新用戶迎新送$50油券+Free 6個月ADMIN FEE...

有ching用緊可以推薦我嗎?

我可以, 但點推薦?

我可以, 但點推薦?
wongja 發表於 2012-5-16 16:42

PM你了,THANKS!!!

https://www.autotoll.com.hk/autotollclub/MemberCampaign.php
要填: 姓名 * 聯絡電話 * 車牌號碼 *         電郵地址 *

我都可以推薦.. 有無其他人有需要... hoho..

(我之前申請 大x 信用卡連 Autotxll 有 1 年 免年費.. 但而家過佐年半, 重有錢充入張信用咭到.. 呵)

推下推下變左Autotxll條隊仲長過平時停車繳費條隊...

要填: 姓名 * 聯絡電話 * 車牌號碼 *         電郵地址 *

我都可以推薦.. 有無其他人有需要... hoho..

(我之前 ...
kenchiuon 發表於 2012-5-16 17:06

係咪因為每個月Autotxll用夠信用卡既要求所以KEEP住有得免費?

有呢舊野過TUNNEL其實係咪會快好多呢?

今日第一次用,我覺得好正 hehe.. 唔洗預備比錢。

想問下過toll 洗唔洗慢駛?

今日第一次用,我覺得好正 hehe.. 唔洗預備比錢。

想問下過toll 洗唔洗慢駛? ...
ywwong 發表於 2012-5-16 17:31

唔駛,我試過80KM 都係咁過

係咪因為每個月Autotxll用夠信用卡既要求所以KEEP住有得免費?

有呢舊野過TUNNEL其實係咪會快好多呢? ...
celvis 發表於 2012-5-16 17:27

一年後要KEEP 住簽夠數先續個月免,俾$35 好過LA

回復 6# celvis

佢話好似一年後, 信用咭每月簽滿 2000/3000 就免當月手續費… 但我都成半年無用依張咭..
…依家就比佢充到有成2舊幾正數.. 哈

無車, 基本上直過...