[聚會] EPC車主同好會活動 - 八月份活動意見

大家有無提案??
第二次活動打算遊完車河, 再去食放題(原本想飯前洗車.....但我唔想再諗起個10幾條肉蟲畫面)
時間為月尾星期五、六晚食, 車河响飯前/飯後遊!!
放題地點今次為九龍區(中間位, 大家就大家)
大家比比意見, 今個星期六作最後決定

暫定行程 :
日期 : 2012-08-25(星期六)
時間 : 容後確定
行程 :
下午 - 美光講座
晚上 - 放題@新蒲崗廣場赤山日本料理

大家有無提案??
第二次活動打算遊完車河, 再去食放題(原本想飯前洗車.....但我唔想再諗起個10幾條肉蟲畫面: ...
datsbilly 發表於 2012-8-1 21:18

水塘條路唔怕...最驚係馬騮扒上車...

回復 2# ckkong97

你唔好攞嘢食出嚟就ok啦

回復  ckkong97

你唔好攞嘢食出嚟就ok啦
datsbilly 發表於 2012-8-1 21:24

我果次無野食佢地都跳上車頭...

星期五?
六、日會好D喎

回復 5# Hidekii

提議

回復 6# datsbilly

月尾就25、26號

回復 7# Hidekii

25 ok  呀, 26星期日夜晚食, 食完就走無下場, 好多第朝要返工嘛!!
25號我覺得好啲!!

八月份活動會唔會有打臘講座呀?
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 91&pid=27977447
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 91&pid=27982799

我架車雖然好殘, 但係好想學下自己打臘

八月份活動會唔會有打臘講座呀?

我架車雖然好殘, 但係好想學下自己打臘 ...
fry 發表於 2012-8-1 23:00

I can give Meguiar's a call and ask them to sponser us products, venue;
but I guess you guys dont want the whole meeting to get commercialized.