第一次換呔,真心請教各師兄

兩架車。
1.VW scirocco 1.4
2.BMW e93 325i
都係換18吋,
有朋友建議石橋s001,米仔ps3/pps,Goodyear F1 a2/D5
請問各師兄其實呢5條tie有咩分別?
心水價錢一條2000元內,當然可以的話平d,好d,
因為真係唔識,怕落呔鋪變水魚,所以想係道請教各師兄

一條2000元
真係未做過車主真心唔知一條胎甘貴

一條2000元  
franklee006 發表於 2014-10-14 16:27

scirocco 235/18 如果用pss, 2000 都唔得呀

利申: 用緊scirocco 235/40/18, F1A2, 果時特價 1530, so far 好滿意
但下次都會換pss

樓主如果普通用唔激進, 用 ps3 / f1a2 已經好夠用

一條2000元  
franklee006 發表於 2014-10-14 16:27

18 寸喎  起碼啦  過左17寸之後D價好得人驚   寬度 225 以上又係  
林寶返去換四條 十幾萬

shit... 黎緊收車 Tesla 19吋....
嘩甘換一次胎都幾貴

第一部車真係唔知換胎甘貴

http://tw.taobao.com/search/sear ... mp;callback=jsonp23

上taobao 睇都冇Ching 講到甘貴

米仔ps3 < 我建議你諗GR100
因為個價都差唔多,GR100會舒服過ps3

GR1000 17吋問過,1300蚊但18吋就唔知~

唔好諗 PS3。我今年初換,後悔中。。

shit... 黎緊收車 Tesla 19吋....
嘩甘換一次胎都幾貴

第一部車真係唔知換胎甘貴 ...
franklee006 發表於 2014-10-14 17:54

19" 預 cheap cheap 地 $2500 條啦。

我 scirocco 用,yokohama S-01 ...$1600 一條  no good..

下次有機換 PSS or PS3.