其實p牌唔俾行70km以上

但係除左超速俾人影左快相,又或俾雷射槍掃中,仲有乜野幾會會俾人足到呢?

尋日入大埔,明明條路行100km,但我行得70km,俾後面係咁推……

但係除左超速俾人影左快相,又或俾雷射槍掃中,仲有乜野幾會會俾人足到呢?

尋日入大埔,明明條路行10 ...
milkycloud 發表於 2014-11-17 10:37

佢推咪由佢推, 關你鬼事? 佢忍唔倒手會過你頭, 你咪俾人推兩推就俾油得架, 最差嘅駕駛態度

回覆 3# tunster

問題係樓主係咪真係行最左線先?

尋日入大埔,明明條路行10 ...
milkycloud 發表於 2014-11-17 10:37

有人跟住唔代表推, 咪咁多心

回覆  milkycloud

行慢綫就可以。

如果有鐵馬跟到,可以捉你了。
ray9791 發表於 2014-11-17 10:49

有行慢缐呀,但係都係咁俾後車響安……又唔走

佢推咪由佢推, 關你鬼事? 佢忍唔倒手會過你頭, 你咪俾人推兩推就俾油得架, 最差嘅駕駛態度 ...
tunster 發表於 2014-11-17 11:10

我無加速,一路都行70幾唔過80.如果後車唔過我頭又響安係咪有心挑引?

回覆  tunster

問題係樓主係咪真係行最左線先?
red1210 發表於 2014-11-17 11:20

係呀,我都唔想阻住人去路

有人跟住唔代表推, 咪咁多心
mo9394 發表於 2014-11-17 11:57

佢推住唔走喎

有行慢缐呀,但係都係咁俾後車響安……又唔走
milkycloud 發表於 2014-11-17 12:43

你係味車尾掛住左D野?一係你CUT線得罪左人自己唔知?
正路你P牌行左線又70,冇人得閒推你

我係後車果個冇仇口就拿拿聲234線走。吐公咁好行緊係行盡100hum hum聲
要挑機都搵D長霸快線既L樣泥挑啦
通常條友得罪左我先慢線都後面又閃又BOT佢