上網買尾翼. 唔岩色

請問如上網買尾翼 唔岩色,. 係咪要出去搵車房噴?
幾錢?

Thanks.

噴一件1000-1800,裝工另計

噴一件1000-1800,裝工另計
ivanng213 發表於 2014-11-27 15:03

嘩...咁都幾貴喎,
可唔可以自己買岩色ge 油噴架呢?

我自己噴, 不過唔好太高要求, 遠望分別唔大我已經收貨

嘩...咁都幾貴喎,
可唔可以自己買岩色ge 油噴架呢?
hAyG 發表於 2014-11-27 15:05

睇返車身車頭  有塊鐵牌  入邊有顏色編號  一定岩色   but  香港有地方俾你自己噴!?  如果係新界  噴完留意下   好多蚊蟲噴埋落去架

睇返車身車頭  有塊鐵牌  入邊有顏色編號  一定岩色   but  香港有地方俾你自己噴!?  如果係新界  ...
奠老旗合 發表於 2014-11-27 15:19

我知架車colour code, 噴油係咪車用品店可以買到>?

thanks.

我知架車colour code, 噴油係咪車用品店可以買到>?

thanks.
hAyG 發表於 2014-11-27 15:37

補油筆就比較齊  噴油我都唔太清楚   “”唔太多人買 “”  呢樣煩

thanks.
hAyG 發表於 2014-11-27 15:37

買筆加噴罐就得, 記住去淘寶買, 平好多

一隻翼我噴左4-5支筆

買筆加噴罐就得, 記住去淘寶買, 平好多

一隻翼我噴左4-5支筆
fukuda13 發表於 2014-11-27 16:59

但taobao d colour code 好似唔同..
我架車colour code 係NH-583M

但taobao d colour code 好似唔同..
我架車colour code 係NH-583M
hAyG 發表於 2014-11-27 17:00

你先去本地汽車精品店睇 COLOREASY  果隻筆係咩型號, 跟住用筆既型號上淘寶搵, 大約8-10 元一支, 跟手買埋噴罐就得(約24元, 補充氣10元度), 佢地會送埋沙紙同筆地。