事實証明,行車記錄儀要經常檢查SD 卡

幫朋友搞  佢大路 俾小路出既車撞車身   小路出既車反屈話佢撞到佢

睇片 點知.... 張卡就滿  但咩都冇

幫朋友搞  佢大路 俾小路出既車撞車身   小路出既車反屈話佢撞到佢

睇片 點知.... 張卡就滿  但咩都冇:fai ...
奠老旗合 發表於 2014-12-19 19:46

乜有得反屈架咩,大路睇身位都輸?

乜有得反屈架咩,大路睇身位都輸?
ckkong97 發表於 2014-12-19 20:04

問清楚了  我FD 大路行右線直去   對方小路左轉出黎飛出快線 撞

大家都話冇衝燈

又大路又無cut線
仲要俾人用頭撞側
咁都仲有得拗!?

其實msd 讀寫吾到咁多野…三個月換卡…代理一定媽媽聲

NOPSS 發表於 2014-12-19 21:57

我用左咁耐都未試過死MicroSD ...用車cam 都用左四年幾...

回覆 4# kanduki
有時D野有CAM 係好好多   你一拎出黎佢點講都走唔甩   之前就係壞左張SD卡部機用唔到
就係咁岩有架5.5 唔知訓著定咩事就推埋塊右邊鏡  已經CUT埋去路肩都HI到直左塊鏡  佢加速走人
報警都無用

你朋友呢張咭set左唯讀喎,點write野上去啊!

NOPSS 發表於 2014-12-19 21:57

哇我真係無唸個呢個問題......

你試下用D救相救片既software scan一次先,可能係FAT table炒咗睇唔到個file姐,有機會救得返的