日本水貨車,價錢好吸引

我坐過朋友架車,08年fit mugen,外觀懼龍都同新車一樣,價錢話月供唔駛二千,好似係十萬左右。
多唔多信得過既水車舖又賣得平?買個時有冇乜要留意?

via HKEPC Reader for Android

我坐過朋友架車,08年fit mugen,外觀懼龍都同新車一樣,價錢話月供唔駛二千,好似係十萬左右。
多唔多信得 ...
正宗球迷 發表於 2015-2-7 10:45

棍定自動波?

回覆 2# ckkong97

自動波

聽講2011年311海嘯之後好多日本"水"貨車都好抵

回覆  ckkong97

自動波
正宗球迷 發表於 2015-2-8 01:31

棍仔就值, 自動波就...
Fit Mugen 版係貴少少, 但係俾成十萬買架年年驗車既1500cc 車... 你自己諗...
新車都係19 萬幾Jazz RS 版...

我自己就響日本bid 左架 Sienta, 揸左2年, 靚仔無問題
bid 之前係得上網睇張分紙同 相
不過賺左yen價同埋唔洗畀香港車行昆

都係果句, 便宜莫貪, 人人一齊bid, 價錢同市價差太遠, 實有問題

我自己就響日本bid 左架 Sienta, 揸左2年, 靚仔無問題
bid 之前係得上網睇張分紙同 相
不過賺左yen價同埋唔 ...
davisybw 發表於 8/2/2015 10:52

師兄想請教下喺邊個網站BID,攪返嚟香港有冇公司可幫手?

福島事件後當地D車當廢鐵賣.
你有勇氣不防買部代步

聽講2011年311海嘯之後好多日本"水"貨車都好抵
ckshum 發表於 2015-2-8 09:25

搵個D hkmi去驗應該ok掛,不過唔係我買,我都知"水"車呢個期間幾大劑,見有朋友入左,日本呢期低水,都心郁郁,因為未做過車主,係痴朋友車同公司車去渣過下

棍仔就值, 自動波就...
Fit Mugen 版係貴少少, 但係俾成十萬買架年年驗車既1500cc 車... 你自己諗...
新 ...
ckkong97 發表於 2015-2-8 09:36

我本身都係棍仔牌.我見好多日水車行,賣呢個年期既車,都咁上下價,其實算係貴左?
夠十年要年年比政府查牌?